Om Kongsberg Prosjektservice

Kongsberg Prosjektservice AS ble etablert i 2011, i 2016 fusjonerte de med Prosjekttjenester AS. Kongsberg Prosjektservice er i dag et rådgivende ingeniør firma innen byggeteknikk, prosjekt- og byggeledelse.

Kongsberg Prosjektservice består i dag av 8 ansatte og holder til i Storgata 8 i Kongsberg sentrum. Kontoret tilstreber å holde et høyt kompetansenivå på våre ansatte, samt fokus på et godt arbeidsmiljø. KPS ønsker en sterk lokal forankring og vår målsetning er at kunden skal være fornøyd og velge oss igjen ved en senere anledning.

I tillegg til tradisjonelle rådgivningstjenester tilbyr Kongsberg Prosjektservice også kalkulasjon og prosjektstyringsverktøy Elprod for bygg og anleggsbransjen, samt Pro©mask for å bedre kontroll på maskiner og utstyr. Vi bistår med opplæring i bruk av leverte systemer, samt rådgivning ved tilpasning av rutiner og administrative løsninger rundt aktuelle systemer for din bedrift.

Kongsberg Prosjektservice er sertifisert i miljøfyrtårn. Vår målsetning er å bidra til bærekraft i vårt arbeid og ha miljøfokus i våre oppdrag.

Noen av våre oppdragsgivere vi har løpende oppdrag for:

Andre av våre oppdragsgivere er PK – eiendom, Norsk Bioenergi AS og andre lokale entreprenører i Kongsberg og omegn, samt privatpersoner.

Er du vår nye medarbeider?

Kongsberg Prosjektservice ønsker å utvide kontoret og trenger nye medarbeidere. Se våre utlyste stillinger på Finn: